Digitalisering af byggeriet: Nye koncepter

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Digitale værktøjer og byggestyring

Digitale værktøjer inden for byggeri og ejendomsudvikling. Hvad er på markedet nu, hvad er i pipeline og hvad kommer der bagefter? Skal man være kritisk ved valg af computerprogrammer og digitale værktøjer? Hvad koster det at anskaffe og implementere dem?

10.25 Digitalisering af byudvikling

Spacemakers software skal hjælpe Rødovre Kommune til bedre at visualisere og optimere kommende byudviklingsprojekter. I første omgang anvendes softwaren i forbindelse med 3 projekter på tilsammen omkring 200.000 kvm.

10.50 Digital platform til bæredygtighedsledelse

Frame, en digital platform til bæredygtighedsledelse. Frame,  blev lanceret i 2018, gør det nemt for de forskellige aktører i byggebranchen at lede, dokumentere og certificere bæredygtige projekter. 

 

 

Jesper Ring , CEO, Frame

11.15 Kaffepause
11.45 Digitalisering af udlejning

EjendomDanmark og Rambøll, der står bag rapporten ”Digitale behov hos lejer og ejer – Vejen mod en mere bæredygtig ejendomsbranche”, hvor flere end 4.000 bolig-, erhvervslejere og ejendomsejere giver deres bud på, hvordan digitale løsninger kan give ejendomsbranchen et løft og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

12.10 Planlægningsværktøj kan optimere kontorarealer

Link Arkitektur har udviklet et nyt digitalt planlægningsværktøj, Agiliate, som kan optimere kontorarealer og understøtte det hybride arbejdsliv. Den digitale platform har modtaget støtte fra Realdania til videre udvikling og etablering som et webbaseret værktøj med en open source-tilgang.

12.35 Digitalisering af byggge- og ejendomsbranchen: Status og fremtid

I en ny rapport giver ejendomsbranchen og lejerne fælles bud på, hvad der politisk skal til, hvis digitalisering for alvor skal sætte skub i en mere bæredygtig ejendomsbranche. Status på digitalisering - hvor langt er vi nået? Hvad har vi allerede og hvad er mest tiltrængt? Kommende udvikling i internationale perspektiv.

13.00 Spørgsmål og afslutning
13.05 Frokost

Baggrund

Den digitale udvikling, som bygge- og ejendomsbranchen siden 00’erne har ladet op til, har for alvor tager fart i disse år. Digitale programmer til så godt som alle faser af byggeprocessen er blevet udviklet og vinder stadig større indpas i bygge- og ejendomsbranchen.

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her
Tilmeld dig her