Contract Management i byggeriet

Baggrund

Komplekse og langvarige kontrakter bliver ofte forhandlet uden fokus på, at kontrakten og styringen af kontrakten er grundlæggende for at forebygge tvister og konflikter i kontraktforløbet.

Det er ikke usædvanligt at se, at når kontrakten er underskrevet, bliver den lagt i skuffen og kun taget op for det tilfælde, at parterne er uenige om rettigheder og forpligtelser.

Men med den rette kontraktstyring – Contract Management – kan kontrakten anvendes som et ledelsesredskab, hvor man gennem brug af kvalitetsprincipper på kontrakter og kontraktrelaterede processer sikrer maksimal effektivitet. På dette contract management-kursus lærer du at få kontrakten til at blive et nyttefuldt og proaktivt værktøj.

På kurset vil du få indblik i, hvordan du ved hjælp af Contract Management kan:
– Lette kontraktforløbet for alle involverede parter
– Minimere antallet og omfanget af tvister
– Styrke relationer
– Spare parterne penge, tid og ressourcer

Underviser:
René Franz Henschel, Professor, Juridisk Institut, Aarhus Universitet

Målgruppe
Målgruppen for kurset er praktikere i byggeriet, herunder bygherrer, entreprenører, underentreprenører, arkitekter, ingeniører og konstruktører, der har behov for et bedre kendskab til kontraktstyring i relation til aftaler bygget på f.eks. AB 92, FIDIC og andre entrepriseretlige standarder.

Afholdes i samarbejde med Nohr-Con.
Denne konference arrangeres af Nohr-Con. Ved tilmelding via Byens Ejendom klippekort koster denne konference 2 klip. Netværksmedlemskab hos Byens Ejendom kan ikke benyttes ved tilmelding til Nohr-Con-konferencer.

DELTAGERPRIS
Kr. 4.995,- ekskl. moms per person.

 

 

Læs mere om baggrunden

Program

08.45 Morgenkaffe og registrering
09.00 Velkomst v/ Nohrcon
09.10 Baggrunden for Contract Management
Fra kontraktstyring til Contract and Commercial ManagementRammeværker for best practice Contract ManagementForskellige former for gevinsterEntreprisekontrakter og Contract Management  
12.00 Frokost
13.00 Workshop: Vi arbejder med emnet i praksis
Forberedelsesfasen Budfasen Kontraktindgåelsesfasen Kontraktimplementering Arbejdets udførelse Styring af tid, kvalitet og økonomi Løbende afrapportering Arbejdets afslutning – endelige afrapporteringer Lessons learned – hvad kan vi gøre bedre næste gang?
16.00 Afslutning og evaluering
Læs mere om programmet
Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her
Tilmeld dig her