Baggrund

Komplekse og langvarige kontrakter bliver ofte forhandlet uden fokus på, at kontrakten og styringen af kontrakten er grundlæggende for at forebygge tvister og konflikter i kontraktforløbet.

Det er ikke usædvanligt at se, at når kontrakten er underskrevet, bliver den lagt i skuffen og kun taget op for det tilfælde, at parterne er uenige om rettigheder og forpligtelser.

Men med den rette kontraktstyring – Contract Management – kan kontrakten anvendes som et ledelsesredskab, hvor man gennem brug af kvalitetsprincipper på kontrakter og kontraktrelaterede processer sikrer maksimal effektivitet. På dette contract management-kursus lærer du at få kontrakten til at blive et nyttefuldt og proaktivt værktøj.

På kurset vil du få indblik i, hvordan du ved hjælp af Contract Management kan:
– Lette kontraktforløbet for alle involverede parter
– Minimere antallet og omfanget af tvister
– Styrke relationer
– Spare parterne penge, tid og ressourcer

Underviser:
René Franz Henschel, Professor, Juridisk Institut, Aarhus Universitet

Målgruppe
Målgruppen for kurset er praktikere i byggeriet, herunder bygherrer, entreprenører, underentreprenører, arkitekter, ingeniører og konstruktører, der har behov for et bedre kendskab til kontraktstyring i relation til aftaler bygget på f.eks. AB 92, FIDIC og andre entrepriseretlige standarder.

Afholdes i samarbejde med Nohr-Con.
Denne konference arrangeres af Nohr-Con. Ved tilmelding via Byens Ejendom klippekort koster denne konference 2 klip. Netværksmedlemskab hos Byens Ejendom kan ikke benyttes ved tilmelding til Nohr-Con-konferencer.

DELTAGERPRIS
Kr. 4.995,- ekskl. moms per person.

 

 

Læs mere om baggrunden

Program

08.45
09.00
09.10 Fra kontraktstyring til Contract and Commercial ManagementRammeværker for best practice Contract ManagementForskellige former for gevinsterEntreprisekontrakter og Contract Management  
12.00
13.00 Forberedelsesfasen Budfasen Kontraktindgåelsesfasen Kontraktimplementering Arbejdets udførelse Styring af tid, kvalitet og økonomi Løbende afrapportering Arbejdets afslutning – endelige afrapporteringer Lessons learned – hvad kan vi gøre bedre næste gang?
16.00
11.20
11.45
12.10
12.35
12.40
Læs mere om programmet
Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her
Tilmeld dig her

Kontakt

VIDENSCENTER FOR BYUDVIKLING - BYENS EJENDOM
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
CVR/SE: 33598726
Telefon: 70 702 207 (mellem kl. 9:00 - 16:00)
E-mail: byensejendom@byensejendom.dk
LinkedIn: ByensEjendom