Samarbejde om udvikling af projekter


Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Præsentation af kursets formål og program

Dagens formål og program, præsentation af underviserne og deltagernes præsentation og forventninger til dagen.

Søren Hilbert , Advokat, Partner, Lundgrens

Per Ullerichs , Chefrådgiver, NXT

09.45 Forstå kommunens arbejdsgange

Som investor indgår din grund ofte i kommunens strategi for byudviklingen. Kommunen ser derfor dit projekt som en del af et større perspektiv, der er defineret i kommuneplanen. Derfor kan det være godt som investor at forstå kommunens arbejdsgange og hvordan kommunen derudfra anskuer dit projekt.  

 

Per Ullerichs , Chefrådgiver, NXT

10.00 Få indflydelse på kommunens lokalplan

Som investor har du mulighed for at påvirke en lokalplan helt fra starten. Dermed er der mulighed for at fremlægge dit projekt og søge indflydelse på projektet, så der kommer balance mellem projekt og lokalplan. Hvordan arbejder du som investor sammen med kommunen om en lokalplan og den efterfølgende borgerinddragelse – og får politisk opbakning? 

 

Per Ullerichs , Chefrådgiver, NXT

10.25 Investors nye medansvar: Fra bygning til byliv

Hvordan er kommunen som grundejer og udbyder? Hvilke typer udbudsmodeller kan kommunen gøre brug af og hvordan er kommunen som medejer i udviklingsselskaber. Hvilken betydning har det for dig som investor? Som investor kan man indgå udbygningsaftaler med kommunen, hvor investor fx forpligter sig til at finansiere/medfinansiere infrastruktur.    

 
 

Søren Hilbert , Advokat, Partner, Lundgrens

10.50 Kaffepause
11.20 Investors nye kompetencer

Købsret, forkøbsret og ændret forretningsmæssig usikkerhed. Økonomisk usikkerhed og nye kompetencer. Hvilke kompetencer kræver investors nye og udvidede rolle? 

 

Søren Hilbert , Advokat, Partner, Lundgrens

11.45 Få kommunen som konstruktiv medspiller

Hvem taler man med om hvad på rådhuset? Hvad siger den kommunale Emma Gad? Hvordan kan investor eller udvikler bidrage til borgerinddragelsen, tage eventuel modstand i opløbet og styre udenom en shitstorm? 

 

Per Ullerichs , Chefrådgiver, NXT

12.25 Spørgsmål og afslutning

Søren Hilbert , Advokat, Partner, Lundgrens

Per Ullerichs , Chefrådgiver, NXT

12.40 Frokost

Baggrund

Hvordan får du som investor borgerne som konstruktive medspillere i byggeprojekter?

Forstå kommunens arbejdsgange: Som investor indgår din grund ofte i kommunens strategi for byudvikling. Kommunen ser derfor dit projekt i et større perspektiv, der er defineret i en kommuneplan. Derfor kan det være godt som investor at forstå kommunens arbejdsgange og hvordan kommunen derudfra anskuer dit projekt. 

Få indflydelse på kommunens lokalplan: Som investor har du mulighed for at påvirke en lokalplan fra starten. Dermed er der mulighed for at fremlægge dit projekt og søge indflydelse på projektet, så der kommer balance mellem projekt og lokalplan. Hvordan arbejder du som investor sammen med kommunen om en lokalplan og borgerinddragelsen – og får politisk opbakning?

Investors nye medansvar: Fra bygning til byliv: Hvordan er kommunen som grundejer og udbyder? Hvilke typer udbudsmodeller kan kommunen gøre brug af og hvordan er kommunen som medejer i udviklingsselskaber. Hvilken betydning har det for dig som investor? Som investor kan man indgå udbygningsaftaler med kommunen, hvor investor fx forpligter sig til at finansiere/medfinansiere infrastruktur. 

Investors nye kompetencer: Købsret, forkøbsret og ændret forretningsmæssig usikkerhed. Økonomisk usikkerhed og nye kompetencer. Hvilke kompetencer kræver investors nye og udvidede rolle?

Få kommunen som konstruktiv medspiller: Hvem taler man med om hvad på rådhuset? Hvad siger den kommunale Emma Gad? Hvordan kan investor eller udvikler bidrage til borgerinddragelsen, tage eventuel modstand i opløbet og styre udenom en shitstorm? 

 Målgruppe: Udviklere, investorer, rådgivere i ejendoms- og byudvikling, udbud og forvaltning.

 

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 5. marts 2020
Klokken 09.00 - 12.40
: LundgrensLundgrens, Tuborg Boulevard 12, 2900 HellerupDe kommer også

Ballerup Kommune

Ketil Folmer Christensen

Emcon

Lene Schaumburg

Kuben Management A/S

Anders Thanning

Lundgrens

Søren Hilbert

NXT

Per Ullerichs

Rambøll

Ofri Earon

Skel.dk Landinspektører

Michael Thomsen

Vurderingsstyrelsen

Maria Højlund

Andre konferencer

Tilmeld dig her