WeCoverYou åbner 560 kvm butik i Odense

WeCoverYou åbner 560 kvm butik i Odense

Nybolig Erhverv Odense kan virkelig mærke interessen for Odense, og inden for 2 måneder er det lykkedes erhvervsmæglerne at forestå udlejningen af 2 butikker på Vestergade. Odense har i øjeblikket har det laveste antal tomme butikker på Fyn i 8 år.

Kontakt

Yderligere oplysninger:

Nybolig Erhverv Odense
Direktør
Bent S. Jensen
T: +45 2015 1989

På en af Odense gågades bedste placeringer åbner WeCoverYou endnu en butik i Odense. WeCoverYou kommer fremadrettet til at være beliggende i Rosengårdcentret, på Vestergade 21 samt på Emil Neckelmannsvej 15, hvor de i dag har erhvervscenter.

Den Odenseanske forretning, der sælger alt i covers & tilbehør til smarttelefoner, startede deres første forretning i Vintapperstræde i Odense tilbage i 2012. Siden da har brandet bredt sig til mange dele af Danmark og eksisterer nu på Fyn og i Jylland i hhv. Odense, Svendborg, Kolding, Vejle, Herning, Aarhus og Aalborg.

NB! Erhvervslejeloven og butikker. KURSUS. Kurset afholdes d. 21. juni 2017.

- Placeringen på Vestergade 21 er meget unik, da vi befinder os blandt mange velkendte butikker samtidig med, at der er udsigt til Odense Rådhus og Flakhaven. Herudover ligger butikken tæt på det nye TBT-projekt og det nye handelsstræde i city. Alt i alt lejer WeCoverYou cirka 560 kvm butik i flere plan, med et godt og solidt menneskeflow, der passerer forbi hver dag, udtaler erhvervsmægler Andreas M. Jensen, Nybolig Erhverv Odense.

WeCoverYou er Danmarks største og første fysiske konceptkæde med covers og tilbehør til alle typer af smartphones. I mange af butikkerne er der værksteder, der gør det muligt at reparere folks iPhones eller tablets inden for 30-60 minutter. Herudover er det muligt at tilkøbe tilbehør til sine telefoner, iPads m.m. i form af covers, kabler og tasker. WeCoverYou ser gode muligheder og stort potentiale i lejemålet, hvorfor de ønskede en relativ hurtig udlejningsproces.

- Andreas fremviste os lejemålet, og vi besluttede hurtigt, at vi gerne ville flytte til Vestergade. Det er et stort lejemål i 2 etager, og vi har brug for plads til vores værksted samt alt vores tilbehør. Andreas har virkelig været god og gjort alt for at tingene skulle falde hurtigt på plads. Nu har vi fået nøglerne, og vi forventer allerede at åbne den 29. juni 2017, udtaler Johnny Nielsen, direktør WeCoverYou.

Nybolig Erhverv Odense kan virkelig mærke interessen for Odense, og inden for 2 måneder er det også lykkedes erhvervsmæglerne at forestå udlejningen af 2 butikker, Vestergade 23, som er udlejet til Rezet Sneaker Store og nu Vestergade 21. Herudover har de netop fået Vestergade 19 til leje.

NB! Odense investerer 52 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. november 2017.

- Vi har oplevet stor interesse på de 2 ledige butikker i Vestergade 21 og 23 – som nu er udlejet inden for samme uge. I den forbindelse kan vi oplyse, at vi netop har fået nabolejemålet i Vestergade 19 til udlejning, som i dag huser tøjbutikken Loftet. Igen har vi at gøre med en helt unik lokation til en butik, på absolut bedste beliggenhed, udtaler erhvervsmægler Morten Rasmussen, Nybolig Erhverv Odense.

I april måned kunne Ejendomstorvet offentliggøre statistik, der påviser, at Odense i øjeblikket har det laveste antal tomme butikker på Fyn i 8 år. Den statistik kan Nybolig Erhverv Odense nikke genkendende til, hvor mæglerne oplever stor efterspørgsel efter større butikslejemål til både nationale og internationale brands.

Tommy Blindkilde, 19. juni 2017


Send denne artikel til en ven eller en kollega

Send denne artikel til en ven eller en kollega


21. marts 2018
Odense - de store projekter 2018 - Program09.00

Registrering og morgenmad


09.30

Velkomst


09.35

Thomas B. Thriges Gade-udviklingen til 3 milliarder - kommende faser

Byggeriet på den nedlagte 4-sporede vej i Odense centrum blev startet i 2016, og der er nu lokalplan for alle 16 byggefelter med boliger, erhverv og hotel i 1-17 etager. I 2020 er det blevet til et nyt byområde, og byggeriet på de sydlige og sidste grunde starter i 2017. Dertil bygges nyt H.C. Andersen hus til 300 millioner, Lotzes nye Eventyrhave og et underjordisk P-anlæg til 1.000 biler. Samlet bliver der udviklet for 3 milliarder i det 200.000 kvm store område. Nyeste udvikling. Kommende udbud.


10.00

Ny Sundhedsvidenskabeligt Fakultet til 1 milliard kr

På Syddansk Universitet i Odense planlægges byggeriet af et ny Sundhedsvidenskabeligt Fakultet på ca. 50.000 kvm. Byggeriet, der skal huse forsknings- og uddannelsesfaciliteter, skal opføres i 3 etager og bliver bindeled mellem det eksisterende Campus og det nye Universitetshospital. Det bliver en investering i størrelsesordenen 1 milliard kr.


10.25

Munkebjerg Park med 40.000 kvm bolig

Odense Kommune og Barfoed Group er påbegyndt et samarbejde omkring en udvidelse af den bestående lokalplan på Munkebjerg Park, hvor Barfoed Group i etaper forventes at kunne opføre mellem 35-40.000 kvm boliger i Odense M svarende til 6-800 boliger, som får det nye OUH, SDU, Forskerparken og EUC Lillebælt som nærmeste naboer. Der er tale om byggeri af alle boligtyper herunder ungdoms- og ældreboliger samt rækkehuse med egen have. Der vil ligeledes blive opført dagligvareforretning og daginstitutioner, som en del af den samlede bydel.

Jørn Beier, Direktør , Barfoed Group


10.50

Kaffepause


11.20

Udvikling af Dalum Papirfabrik for 1 milliard

Dalum Papirfabrik i Odenses sydlige udkant lukkede i 2012, men nu skal det 243.000 kvm store område ved Odense Å udvikles med 300 boliger og servicefaciliteter. Projektet med 37.000 kvm etageareal koster i alt 1 milliard og ligger som nabo til Dalum Kloster og Den Fynske Landsby, tæt på togstationen Fruens Bøge samt butikker. 


11.45

Cortex Park udvikles med 200.000 kvm nybyggeri

Syd for Odense, i Campus Odense, ligger videns- og forskerbydelen Cortex Park, som frem til 2025 vil vokse med ca. 6.000 arbejdspladser og 600 beboere. Næste og sidste etape af Cortex Park er under udvikling. Cortex Park vil, når bydelen er fuldt udbygget, bestå af ca. 200.000 kvm nybyggeri for i alt 4 milliarder fordelt på 70 procent erhverv og 30 procent boliger.
 

Frank Helner Venset, Projektleder, Freja Ejendomme


12.10

Byomdannelse i Vollsmose til 300 millioner

Et Offentligt Privat Partnerskab mellem Odense Kommune og en række organisationer har udarbejdet en Byudviklings- og Infrastrukturplan for Vollsmose. Planen skal føre til investeringer på 300 millioner kr. Hovedelementerne i infrastrukturplanen er en helt ny struktur med etablering af en promenade, pladser og en letbane igennem Vollsmose. En ny bygade skal desuden forbinde Ejbygade og Vollsmose Allé ved en forlængelse af Risingvej, og der etableres forbindelser gennem Vollsmose ved Bøge- og Birkeparken.


12.35

Spørgsmål og afslutning


12.40

Frokost


Nye talere

Jane Sundstrøm

i Nordland Invest taler på Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027
Flemming Thingbak

Direktør i Aalborg City taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Mette Jorsø

Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Køge Kommune taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Stephen Willacy

Stadsarkitekt i Aarhus Kommune taler på Almene boliger i AARHUS 2018 - 2028
Søren Nordby

Landinspektør, Indehaver i LandSyd taler på Jylland: Omdannelse af erhverv til bolig
Steen Royberg

Partner, erhvervsmægler MDE, MRICS, valuar i Nybolig Erhverv Aalborg taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Hugo Marqvorsen

i Initiativgruppen Bofællsskab Køge Kyst taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Torben Nøhr

Direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen i Køge Kommune taler på Køge: De store projekter

Miljø og teknik