Hverken Morten Alexis Wrem eller Hamed Alaei havde forventet at nå en årsomsætning på 100 millioner kr. allerede i 3. regnskabsår, da de startede deres dengang lille undergulvsvirksomhed, Uniplan Danmark. Væksten i virksomheden har været eksplosiv.

Siden februar 2016 har Uniplan Danmark taget en stor del af markedet for slidlagsgulve som underentreprenør for en række af de største entreprenører i Danmark. Der er landet kontrakter på en række store byggerier i Danmark - blandt andet The Silo i København og Ø4 i Aarhus. Væksten har været eksplosiv, og i dag beskæftiger den unge undergulvsvirksomhed 42 medarbejdere og har lavet tæt på 300.000 kvm undergulv.

- Vi er startet nærmest lodret. I første regnskabsår omsatte vi for 30 millioner, og det samme nåede vi på de 5 første måneder af 2017. Næste år er der lukket kontrakter for i omegnen af 60 millioner og har ambitioner om at ramme det skarpe hjørne på 100 millioner. Det er helt vildt, siger direktørerne i Uniplan Danmark, Morten Alexis Wrem Og Hamed Alaei.

NB! Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes d. 21. september 2017.

Morten Alexis Wrem gik for næsten 2 år siden i kompagniskab med Hamed Alaei i Uniplan Danmark. Planen var at lave undergulve for større entreprenører - 90 procent af forretningen var tyndpuds og kun 10 procent af forretningen var på daværende tidspunkt slidlagsgulve. Men en begivenhed vendte hele forretningen på hovedet.

En stor spiller, der sad på 70 procent af markedet for slidlagsgulve, lukkede pludselig i februar 2016. Rigtig mange virksomheder stod med halvfærdige byggeprojekter, og Uniplan Danmark var selv på nogle af projekterne som underleverandør af tyndpuds.

- En stor samarbejdspartner kaldte os til møde. De ønskede at vi skulle udvide vores forretning, så vi havde volumen til at varetage deres opgaver for knap 7 millioner. Vi dansede væk fra mødet, fortæller Morten Alexis Wrem og Hamed Alaei.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes d. 28. september 2017.

De tog kontakt til 2 af byggelederne og mandskab fra den lukkede virksomhed, købte nyt materiel og gik i gang. Det viste sig hurtigt, at de 2 ejeres tilgang til ledelse motiverede medarbejderne til at yde en optimal indsats og levere høj kvalitet, og snart gik rygtet om Uniplan Danmark i entreprenørkredse. Ordrerne begyndte at vælte ind.

- Telefonerne kimede os ned og kontrakter blev lukket. Det største skulderklap er, at vores kunder vælger at tage os med på nye sager. Vi har allerede været ude på 4-5 pladser med de fleste af vores kunder, fordi de synes godt om vores arbejde og indstilling til kvalitet, siger Morten Alexis Wrem.

Den voldsomme vækst har dog ikke været helt uden problemer. Selv om virksomheden selv har kunnet finansiere væksten, endte første årsregnskab med kritiske bemærkninger fra revisorerne.

NB! Bygningsreglement 2018 - BR18. Kurset afholdes d. 7. december 2017.

- Vi havde en ekstern bogholder, som slet ikke kunne følge med, så der var et syndigt rod i momsafregning og a-skat for medarbejdere. Det har vi rettet op på og samtidig ansat en økonomichef og en fuldtids bogholder. Der er indført stramme procedurer for sagsstyring, likviditet og bogføring. I samme forbindelse har vi skiftet bank – en af landets største – som har givet os fuld økonomisk opbakning, der sikrer vores likviditet med en solid kassekredit. Det er en opbakning, der gør os glade og stolte, siger direktøren.

Uniplan Danmark har nu stiftet en professionel bestyrelse med stifteren af Junkbuster-koncernen, Steffen Rasmussen, i spidsen. Samtidig omdannes virksomheden til et aktieselskab.

- Hvis væksten fortsætter i det tempo – og de tyder det på, at det gør – så er vi nødt til at gøre de tiltag, som det kræver at være en stor virksomhed. Og det synes vi er ved at falde på plads nu. Det har allerede været en vild rejse, og vi glæder os til at fortsætte den, siger Morten Alexis Wrem.

Læs mere af artiklen
Bygningsreglement 2018 - BR18. KURSUS - LUKKET FOR TILMELDINGER

Afholdes 7. december 2017

Klokken kl. 09.00 - 12.45

Hellerup Klub,…Hellerup Klub, Indgang via Hellerup Parkhotel , Strandvejen 203, 2900 Hellerup

Tilmeld

Baggrund

Et nyt Bygningsreglement 2018 træder i kraft den 1. januar 2018.

Det nye bygningsreglement indeholder blandt andet følgende ændringer:

• Ny struktur i bygningsreglementet
• Afskaffelse af den tekniske byggesagsbehandling og ændring af de administrative bestemmelser
• Overgangsordning for teknisk byggesagsbehandling ved kommunalbestyrelsen
• Nye konstruktions- og brandklasser
• Overførsel af driftsmæssige bestemmelser for hoteller mv., plejeinstitutioner, forsamlingslokaler, undervisningslokaler, daginstitutioner og butikker fra beredskabslovgivningen
• Stikprøvekontrol

Læs mere om baggrunden

Program

09.00
09.30
09.35 Ny struktur i Bygningsreglementet. Hvilke ændringer er der ellers i BR18 i forhold til den tidligere udgave?

Jens Chr. Sørensen , Seniorkonsulent, Teknologisk Institut

Lars Thomsen Nielsen , Seniorspecialist, Teknologisk Institut

09.55 Hvorfor indføres 2018-reglement, hvordan bliver det ført ud i livet, og hvad betyder det for planlagt byggeri, der skal opføres i 2018?
10.15 Afskaffelse af den tekniske byggesagsbehandling og ændring af de administrative bestemmelser. Hvad går de ud på, hvilke konsekvenser vil de have. Overgangsordning for teknisk byggesagsbehandling ved kommunalbestyrelsen.
10.35 Nye konstruktions- og brandklasser.
10.55
11.25 Overførsel af driftsmæssige bestemmelser for hoteller mv., plejeinstitutioner, forsamlingslokaler, undervisningslokaler, daginstitutioner og butikker fra beredskabslovgivningen.
11.45 Stikprøvekontrol
11.55 Hvilke krav stiller BR18 til bygningskonstruktioner, energi og installationer?
12.20 Lavenergiklassen 2020 er blevet udarbejdet for at skabe rammer om en samlet reduktion af energiforbruget i nye bygninger på 75 procent. 2020-klassen er frivillig.
12.40
12.45
Læs mere om programmet
Tilmeld

Relaterede konferencer

Nye Talere

Marie Bockhahn

Advokat i Horten Advokater

taler på:

Butikker og den nye planlov Midlertidige boliger - de nye muligheder

Julian Weyer

Partner. Arkitekt maa i C.F. Møller

taler på:

Frederiksberg investerer 18 milliarder i byudvikling

Henrik Hvidesten

Borgmester i Ringsted Kommune

taler på:

Ringsted investerer 12 milliarder i byudvikling

Kristin Jonasson

Advokat (L), Director i Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmith

taler på:

Lejeloven - nyheder

Stefan Overby

Partner, Landinspektør i LE34

taler på:

Udstykning og ejendomsdannelse. KURSUS Jylland: Udstykning og ejendomsdannelse. KURSUS

Martin Elkjær

Indehaver i Navitas Rådgivende Ingeniører

taler på:

Almene boliger til 10 milliarder i AARHUS

Kontakt

VIDENSCENTER FOR BYUDVIKLING - BYENS EJENDOM
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
CVR/SE: 33598726
Telefon: 70 702 207 (mellem kl. 9:00 - 16:00)
E-mail: byensejendom@byensejendom.dk
LinkedIn: ByensEjendom