Street Food i Odense klar til åbning

Street Food i Odense klar til åbning

Storms Pakhus - Odense Street Food er klar til at slå dørene op den 1. september 2017. De lokale gadekokke, der driver boderne, har givet deres skibscontainere et personligt præg, så designet passer til netop den street food, de serverer i den 3.000 kvm store hal.

Kontakt

Yderligere oplysninger:

Storms Pakhus / Copenhagen Street Food
Mads Bacher
T: +45 3162 1527
E: mbc@stormspakhus.dk

Odense Street Food åbner den 1. september 2017, klokken 10 med retter fra lande som Venezuela, Thailand, Italien, Vietnam, Mellemøsten, Danmark og Indien i Storms Pakhus. Prisen ligge på 50-75 kr. for et frokostmåltid og 75-125 kr. for et aftensmåltid. Til at slukke tørsten kan Storms Pakhus’ 6 barer diske op med lokale øl, vin, vand, drinks og cocktails.

Ambitionen med Storms Pakhus er, at skabe en kreativ platform for iværksættere, madsnedkere og kreative ildsjæle. Pakhuset skal være en rugekasse for kommende restauratører, hvor de kan forvandle deres idéer til virkelighed og skabe unikke smagsoplevelser. Men også kunstnere og musikere vil bidrage med lidt ekstra krydderi til oplevelsen. Storms Pakhus skal være en kreativ og kulinarisk smeltedigel af unikke oplevelser.

NB! Odense investerer 52 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. november 2017.

Udover at byde på street food af høj kvalitet, vil der være mulighed for, at tage del i kulturelle – og musikalske arrangementer som for eksempel dansefester, koncerter, banko og vinsmagninger. Oplevelser som vil præge programmet for Storms Pakhus året rundt.

Idéen til Storms Pakhus udspringer af Danmarks første street food marked, Copenhagen Street Food på PapirØen i København, som lukker 31. december 2017. Men initiativtageren til Danmarks første street food marked, restauratøren Jesper Møller, vil forsætte med at skabe endnu flere iværksættere i Danmark og har derfor indgået et samarbejde med de lokale iværksættere fra Bargroup i Odense med Bjørn Hentze i spidsen. Sammen vil de skabe en kreativ platform for iværksættere i Odense, som skal bidrage til at udvikle den gastronomiske scene i byen, der forhåbentlig vil blive et tilløbsstykke for fynboer og turister.

NB! Odense - de store projekter 2018. Konferencen afholdes d. 21. marts 2017.

Storms Pakhus ligger blot 5 minutters gang fra Odense Banegård, byens havnebad og er placeret i centrum af Odenses mange uddannelsesinstitutioner. Og netop de studerende indgår i processen med at udklække flere iværksættere, via et samarbejde med EAL skal de understøtte de nye madboder med ny viden om forretningsplaner, markedsføring og regnskaber med videre. Desuden kan samarbejdet give de studerende mod på selv at starte virksomhed.

- Det er oplagt, at teori og praksis blendes sammen i Storms Pakhus, gadekokkene skal skabe spændende gastronomiske oplevelser, men deres forretning skal også udvikle sig og blive bæredygtig på lang sigt rent driftsmæssigt, så der bliver skabt nogle sunde forretninger, som kan bidrage til jobskabelse og vækst. Når du starter egen virksomhed kan for eksempel momsregnskaber, forretningsplaner, skatteregler, markedsføring og så videre være lidt uoverskuelige. Det er derfor oplagt, at de studerende får næsen op af bogen og bruger deres viden i praksis ved at samarbejde med stadeholderne, siger Bjørn Hentze, partner i Storms Pakhus.

NB! Middelfart - udvikling og investeringer for 5 milliarder 2017-2027. Konferencen afholdes d. 5. oktober 2017.

Målet er, at Storms Pakhus bliver et sted, hvor fynboere og turister træffes over street food, som er nem at spise med fingrene i uhøjtidelige omgivelser. Storms Pakhus skal være ramme for hyggelige måltider, om det så er en forretningsfrokost, et formiddagsmøde, fødselsdag, julefrokost, netværksarrangement eller bare en middag med venner og familie.

Storms Pakhus har derfor åbent alle ugens dage fra klokken 10. I hverdagene har madboderne åbent til klokken 22, og torsdag, fredag og lørdag kan man blive hængende efter middagen til et par drinks, da barerne har åbent til sent.

Tommy Blindkilde, 11. august 2017


Send denne artikel til en ven eller en kollega

Send denne artikel til en ven eller en kollega


5. oktober 2017
Middelfart - udvikling og investeringer for 5 milliarder 2017-2027 - Program09.35

Strategi og visioner for Middelfart 2017-2027

Middelfart ligger centralt i landet som den fynske del af Trekantområdet, og har derfor en attraktiv placering for bosætning og virksomheder. Middelfart har gennemgået en storstilet forvandling med et 17.000 kvm nyt bycenter og rådhus til 250 millioner kr. centralt i byen. Bycentret består ud over rådhuset også af nye boliger og 3.000 kvm butiksarealer, der skal styrke og trække endnu flere handlende til byen. Hvilke visioner og perspektiver er der for Middelfarts udvikling? Hvordan vil byen i fremtiden drage fordel af sin placering og samarbejdet i Trekantområdet, og hvordan vil Middelfart og som grønt vækstcenter tiltrække grønne virksomheder?

Steen Dahlstrøm, Borgmester, Middelfart Kommune


10.00

Konkrete planer og projekter 2017-2027

Hvilke planer og perspektiver for udvikling af erhverv, butikker og boliger er der i Middelfart? Hvad er behovet? I hvilken retning skal Middelfart byudvikles? Hvad er status og tidsplanen for igangværende byggeprojekter, og hvad siger lokalplanerne? Hvilke områder ønsker kommunen at udvikle til boliger og erhverv, og hvilke kommende udbud har kommunen? Hvordan ser byens udvikling frem mod 2027 ud? Byrådet i Middelfart vedtog sommeren 2017, at der skal laves en ny udviklingsplan, som afløser "Middelfart midtbyplan" fra 2003, da den nu næsten er realiseret. Hvordan kommer arbejdet med den nye midtbyplan til at forløbe?

Jørgen Knudsen, Plan- og byggechef, Middelfart Kommune


10.25

Udvikling af Kulgrunden for 220 millioner kr

Kulgrunden ved Havnegade ligger centralt i Middelfart og kan i fremtiden komme til at danne rammen om et nyt boligprojekt. Nissen Group planlægger at opføre 8.500 kvm boliger, der falder i højde fra 7-8 etager ved Nytorv til 3-4 etager mod marinaen ud mod vandet. Det vil give Middelfart 80 nye lejligheder med udsigt ud over havnen og Lillebælt. Budgettet er 220 millioner kr. Hvordan kommer byggeriet til at se ud, hvem henvender det sig til, og hvor stort er behovet for boliger i Middelfart? Hvad vil nybyggeriet tilføre Middelfart og havneområdet? Nissen Group planlægger også at opføre 22 lejligheder til 25 millioner kr. på Søndergade i Nørre Aaby.


10.50

Kaffepause


11.20

Klimasikring af Middelfart til 100 millioner kr.

Middelfart skal klimasikres gennem projekterne ’KlimaByen’ og ’KlimaHavnen, som begge har fokus på byudvikling gennem klimatilpasning, og dermed på udvikling af multifunktionelle byrum og klimatilpasningsløsninger. KlimaByen omfatter et 450.000 kvm stort område i Middelfarts vestlige del og rummer tre forskellige vandveje, der løber gennem tre forskellige bykvarterer, blandt andet Middelfarts historiske bydel og havn. KlimaHavnen demonstrerer, hvordan man kan håndtere stigende havvand og øgede regnvandsmængder i den centrale bymidte og langs havnefronten i Middelfart. Hvordan klimasikrer man Middelfart, ikke mindst det historiske centrum? Og hvordan vil tiltagene forandre byen og skabe bedre forhold?

Helle Baker, Arkitekt MAA /Projektleder for ’KlimaByen’ , Middelfart Spildevand


11.45

Alment boligbyggeri for 130 millioner kr. i Middelfart

Den almene Boligforeningen Lillebælt planlægger at opføre almene boliger på den 1.480 kvm store tidligere taxagrund på Jernbanegade samt på Skrillingevej. De to adresser vil kunne huse 57 lejligheder på mellem 80 og 100 kvm. Boligforeningen har overtaget det gamle rådhus på Østergade i Nørre Aaby, der kommer til at danne rammen om 28 almene boliger, bibliotek og forsamlingshus. I alt forventer man at opføre boliger for op mod 130 millioner kr. Hvordan kommer byggerierne til at se ud, og med hvilken tidsplanen skal de bygges? Hvor stort er behovet for alment boligbyggeri i Middelfart, og er der byggeplaner også for fremtiden?

Alex Gren, Formand, Boligforeningen Lillebælt


12.10

Boligmarkedet i Middelfart

Befolkningstallet i Middelfart vil stige fra 37.920 indbyggere i 2016 til 39.605 indbyggere i 2028. Det er en stigning på 1683 personer eller 4,4 % og svarer til en gennemsnitlig stigning på 140 personer om året. Samtidig ligger Middelfart centralt og naturskønt med korte afstande til Odense og det øvrige Trekantområde. Hvordan vil det påvirke tilflytningen og dermed boligmarkedet på sigt? Hvilke typer boliger efterspørger kunderne, og hvad er prisniveauet og liggetider nu og i nærmeste fremtid? Hvilke områder er særligt attraktive?

Henrik Schultz, Ejendomsmægler og Valuar MDE, Indehaver, Real Mæglerne


12.35

Spørgsmål og afslutning


12.40

Frokost


Nye talere

Hugo Marqvorsen

i Initiativgruppen Bofællsskab Køge Kyst taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Mette Jorsø

Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Køge Kommune taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Stephen Willacy

Stadsarkitekt i Aarhus Kommune taler på Almene boliger i AARHUS 2018 - 2028
Steen Royberg

Partner, erhvervsmægler MDE, MRICS, valuar i Nybolig Erhverv Aalborg taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Torben Nøhr

Direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen i Køge Kommune taler på Køge: De store projekter
Jane Sundstrøm

i Nordland Invest taler på Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027
Flemming Thingbak

Direktør i Aalborg City taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Søren Nordby

Landinspektør, Indehaver i LandSyd taler på Jylland: Omdannelse af erhverv til bolig

Miljø og teknik