Artikler
Så mange penge bruger vi på bolig
Vores hjem er fortsat den helt store post på danskernes budget - men forskel på regionerne.
Læs mereLejlighedspriserne i København er fordoblet på 10 år
Der har været fart på prisudviklingen for ejerlejligheder i Københavns Kommune de sidste 10 år. Nye januar-tal fra Boligsidens Markedsindeks viser nemlig, at den gennemsnitlige salgspris nu er fordoblet i forhold til januar 2011.
Læs mereUdskiftning af 5.900 kvm facade på IT-Universitetet i København er i udbud
Bygningsstyrelsen udbyder en totalentreprise vedrørende udskiftning af 5.900 kvm facade på IT-Universitetet. Opgaven har en værdi på 58 millioner.
Læs mereColliers har formidlet salget af en 2.019 kvm stor logistikejendom i Ishøj
Colliers har formidlet salget af en 2.019 kvm stor industri- og logistikejendom på Baldershøj 19 i Ishøj, som blev solgt efter første fremvisning. Ejendommen ligger på en 4.000 kvm stor grund.
Læs mereNCC overvejer frasalg af forretningsområde
NCC indleder en strategisk gennemgang af forretningsområdet NCC Industry med henblik på et eventuelt frasalg.
Læs mereRelaterede konferencer
Få vores daglige nyhedsbrev. Tilmeld dig her
Konferencer og kurser
Transportcentre - 20 milliarder i investeringer
Transportcentre er enten ejet af en enkelt virksomhed til egen distribution eller som et center for forskellige distributører eller som hub for transport på motorvej, hav eller luftfart. Det første transportcenter i Danmark blev opført i 1987 i Vejle som GateWay E45, fulgt af Padborg Transportcenter i 1989. Med globaliseringen af handel blev diistributionscentre en afgørende faktor for effektiv og hurtig fordeling af varer. Det førte i Europa til store…
Læs mereFlade tage - udfordringer og problemløsning
Flade tage kan være svære at holde tætte og volder ofte problemer med fugt. Det gælder især tagene bygget i 1970erne, men også nyere tage kan være behæftet med fejl.
Læs mereDe nye brandkrav 2025, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS
I 2025 kom der nye brandændringer i Bygnignsreglementet. Kurset giver dig den fornødne gennemgang af brandkravene i Bygningsreglementet med alle de nye ændringer i 2019, 2020 og 2025. De brandtekniske krav i byggeri kan være komplekse og svært tilgængelige. Hvis man ikke lever op til kravene er det virkelig noget der kan forsinke eller bremse et projekt, så det er en god investering at sætte sig ind i det og tage sine forholdsregler helt fra…
Læs mereAalborgs massive udviklingsprojekter
Aalborg præges i dag af store udviklingsprojekter, hvoraf Aalborg Hospital for 4,6 milliarder kr. og udvidelsen af Aalborg Universitet til lidt over 2 milliarder kr., er de største.For at imødekomme det stigende behov for boliger, der kommer fra en befolkningstilvækst på 2.000 indbyggere om året, er store byudviklingsprojekter gået i gang. Blandt dem er Sofiendal Enge, Østre havn og Håndværkerkvarteret, hvor store private og almene…
Læs mereAarhus: De store projekter
Aarhus fortsætter sin rivende vækst med baggrund i en befolkningsstigning på ca. 5.000 om året.Kommunen sigter mod et Aarhus med 450.000 indbyggere i 2050, hvilket er 115.000 flere end i dag.Der er ca. 190.000 arbejdspladser i Aarhus Kommune, og ambitionen er, at der skal skabes 2.000 nye arbejdspladser årligt, så der i 2050 vil være 250.000 arbejdspladser.Blandt de store byudviklings- og byggeprojekter, der i den kommende tid vil transformere Aarhus og…
Læs mereODENSE: de store projekter
Odense har i de senere år gennemgået en massiv transformation med store byudviklingsprojekter, og udviklingen fortsætter i højt tempo. Med forventningen om 1.000 nye indbyggere om året frem mod 2028, er investeringslysten i Odense stor.Bag denne udvikling er, foruden indbyggervækst, byens evne til at tiltrække investeringer fra virksomheder, ikke mindst de højteknologiske inden for IT og robotteknologi og senest også medicinalteknologi,…
Læs mereTræbyg - nye erfaringer og krav
Træbyggeri bliver mere og mere populært, og det er nu muligt at bygge både højhuse og store bygningskomplekser i træ.Træ anvendes til boligbyggeri, kontorer, skoler og parkeringshuse, men mulighederne er mange flere.Træets stigende popularitet som byggemateriale skyldes dets klimavenlige egenskaber, fleksibelt og lav vægt.Fordi materialet kan ånde, giver træ et betydeligt bedre indeklima i sammenligning med beton og andre…
Læs mereHøjhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS
Højhusbyggeriet boomer i Danmark for tiden. Højhuse kan ud over at være vartegn for byen også være en del af løsningen for de store byer, der har problemer med pladsmangel, samtidig med at flere og flere mennesker ønsker at bo i centrum. Højhuse kan være en bæredygtig løsning, når flere mennesker udnytter fælles faciliteter og dermed sparer ressourcer. Samtidig vil nye forbedrede byggematerialer,…
Læs mereFÅ PLADSER: Nyt Bygningsreglement BR25 - KURSUS
Det er især på energi og klima der sker store forandringer, men som noget nyt, så skal også hele arbejdet på byggepladsen, kørsel og selvfølgelig materialerne dokumenteres og holde sig under bestemte grænser. Det bliver en voldsom omvæltning for byggebranchen, for der bliver endnu mere detaljerede krav, som alle personer i byggeriet og byggearbejder skal leve op til.
Læs mereKøb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS
Due diligence er den proces, hvor køberen undersøger forholdene i den ejendom, der er til salg. Formålet er at afdække risici og ejendommens potentiale, der vil have indflydelse på ejendommens værdi, ligesom undersøgelsen belyser forhold - også fremadrettet - angående ejendommens drift.Due diligence vil desuden have betydning for kontraktens udformning og kan bruges til optimering af ejendommens anvendelse og drift.Inden for due diligence…
Læs merePlejeboliger for 25 milliarder kr.
Danmarks Statistik vurderer at der frem til 2030 vil være 170.000 flere ældre over 80 år, og selvom stadig flere klarer sig hjemme vil byggeriet af plejehjem være markant.Markedet for private plejehjem i Danmark forudses derfor at være meget stort.Ifl. Kommunernes Landsforening skal der der de kommende 10 år opføres op mod 13.000 nye plejehjemsboliger. Dansk Byggeri melder om behov for 26.000 mens Dansk Industri beregner behovet til helt op mod 35.000…
Læs mereEsbjerg: Byudvikling for 20 milliarder kr.
Der bor i dag ca. 115.585 mennesker I Esbjerg. En målrettet strategisk indsats skal sikre, at der i de kommende år arbejdes på at udvikle den fortsatte vækst, så kommunen fortsat vil være attraktiv for både borgere, tilflyttere og for erhvervslivet. Esbjerg Kommune er Danmarks Energimetropol inden for både olie, gas og vind og 62 procent af arbejdsstyrken inden for offshore energi i Danmark er beskæftiget i Esbjerg. Byen er desuden blevet…
Læs mere