Lars Larsen sammenlægger 2 virksomheder med hovedkvarter i Holstebro

Lars Larsen sammenlægger 2 virksomheder med hovedkvarter i Holstebro

2 af Danmarks store møbelvirksomheder, Actona Company og Interstil, sammenlægges og bliver dermed en af Europas største møbelleverandører med en samlet omsætning på over 1,7 milliarder kr.

Kontakt

Yderligere oplysninger:

Actona Company
Administrerende direktør
Torben Skov Villadsen
T: +45 2066 1540
E: villadsen@actonacompany.com

De 2 virksomheder har i forvejen samme ejer, i form af Lars Larsen Group, som har været medejer af Interstil A/S siden 2004, mens Lars Larsen Group overtog aktiemajoriteten i Actona Company i 2015.

- Interstil og Actona har hver for sig opbygget en stærk international markedsposition på møbler i moderne design. De 2 virksomheders sortiment komplementerer hinanden godt, og jeg er sikker på, at vi med sammenlægningen vil kunne tilbyde nogle endnu bedre løsninger for vore kunder i fremtiden, siger administrerende direktør i Actona Company, Torben Skov Villadsen.

NB! Den nye planlov og butikker. Kurset afholdes d. 8. november 2017.

Torben Skov Villadsen fortsætter som administrerende direktør for det nye fælles selskab, der fortsætter under navnet Actona Company, og ligeledes får hovedkontor på Actona Companys nuværende adresse i Tvis ved Holstebro.

De nuværende ansatte i Interstil og Actona får tilbudt job i det nye selskab, og Torben Skov Villadsen ser frem til samarbejdet.

- Jeg glæder mig til at komme til at arbejde sammen med de dygtige ledere og medarbejdere, som har været med til at udvikle Interstil. Jeg er sikker på, at de sammen med de ansatte i Actona, som jeg har arbejdet sammen med i mange år, kan sikre fortsat succes for virksomheden, siger Torben Skov Villadsen.

- Det gælder også samarbejdet med Interstils administrerende direktør, Henrik Althoehn Henriksen, der i forbindelse med sammenlægningen har valgt at udtræde af den daglige ledelse for at få tid til en række andre projekter. Actona Company vil dog fortsat kunne trække på hans viden og erfaring, idet han indtræder i Actona Companys bestyrelse, uddyber han.

NB! Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028. Konferencen afholdes d. 18. januar 2018.

Henrik Althoehn Henriksen er ligesom Torben Skov Villadsen meget tilfreds med sammenlægningen, der har det bedst mulige fundament i form af to virksomheder med meget spændende produkter.

- Efter nogle udfordrende år er Interstil nu inde i en meget positiv udvikling. Det er noget, som de ansatte i Interstil med god grund kan være stolte over, og jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen af det nye fælles selskab, siger Henrik Althoehn Henriksen.

Sammenlægningen af de 2 virksomheder træder endeligt i kraft den 1. september 2017.

Fakta

Om Actona
Actona Company er en af Nordeuropas største møbelvirksomheder og beskæftiger 1.200 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden har hovedkontor i Tvis, Holstebro og egne produktionssteder i Kina og Ukraine. Actona Company leverer møbler til alle boligens rum til førende møbelkæder over hele verden. Virksomheden designer, producerer og leverer møbler i moderne design til kunder i over 80 lande.

Om Interstil
Interstil fører et bredt program af kvalitetsmøbler, designet af egne og eksterne designere. Produktprogrammet afsættes til udvalgte key accounts over det meste af verden. Interstil har hovedkontor i Horsens og datterselskaber og afdelinger i Sverige, Kina og Vietnam. Virksomheden beskæftiger 170 medarbejdere Worldwide.

Om Lars Larsen Group
Bag Lars Larsen Group står stifter og ejer af Jysk, Lars Larsen. Jysk har et skandinavisk udgangspunkt. Den første butik åbnede i Danmark i 1979, og i dag er der over 2.507 butikker og 22.000 medarbejdere i 48 lande. I Tyskland og Østrig er navnet Dänisches Bettenlager – i resten af verden Jysk. Lars Larsen Group ejer blandt andet også møbelkæderne Bolia.com, Idemøbler og Ilva samt havemøbelproducenten Scancom. Den samlede omsætning i Lars Larsen Group er på 27,3 milliarder kr.

Tommy Blindkilde, 11. august 2017


Send denne artikel til en ven eller en kollega

Send denne artikel til en ven eller en kollega


8. november 2017
Den nye planlov og butikker. KURSUS - Program09.00

Registrering og morgenkaffe


09.35

Den nye planlov

Regeringen forventes at fremsætte et forslag til en ny planlov i oktober 2016, og de nye regler forventes at træde i kraft den 1. januar 2017. De nye udviklingsmuligheder for detailhandelen. Øgede frihedsgrader for kommunerne i forbindelse med planlægningen. Hovedelementerne i den nye planlov.

Kim Trenskow, Partner, Advokat, Kromann Reumert Aarhus


10.00

Planloven og butikkernes størrelse

Planlovens krav til butikkernes maksimale størrelse forventes lempet. De nye regler vil blive gennemgået i forhold til de forskellige butikstyper i planloven. Dagligvarebutikker. Udvalgsvarebutikker. Butikker, der alene forhandler særlig pladskrævende varegrupper. Butikker til et områdes lokalforsyning. Butikker i aflastningsområder.


10.25

Planloven og butikkernes beliggenhed

Også planlovens krav til butikkernes placering forventes lempet. De nye regler for bl.a. udvalgsvarebutikker, butikker i aflastningsområder og butikker, der alene forhandler pladskrævende varegrupper samt nye regler for etablering af showrooms i forbindelse med internetbaseret handel.


10.50

Kaffepause


11.20

Planprocessen

Begrænsning i ministerens værktøjer på detailhandelsområdet. Den øgede kommunale frihed. Hvilke muligheder har man for at påvirke planprocessen? Hvilke udviklingsmuligheder giver den nye planlov?


11.45

Etablering af detailhandel på grundlag af "gamle" lokalplaner

Etablering af butikker på grundlag af "gamle" lokalplaner. Igangværende sager - hvordan skal de behandles? Muligheder og begrænsninger.


12.10

Afslutning


12.15

Frokost


Nye talere

Mette Jorsø

Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Køge Kommune taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Torben Nøhr

Direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen i Køge Kommune taler på Køge: De store projekter
Søren Nordby

Landinspektør, Indehaver i LandSyd taler på Jylland: Omdannelse af erhverv til bolig
Hugo Marqvorsen

i Initiativgruppen Bofællsskab Køge Kyst taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Stephen Willacy

Stadsarkitekt i Aarhus Kommune taler på Almene boliger i AARHUS 2018 - 2028
Steen Royberg

Partner, erhvervsmægler MDE, MRICS, valuar i Nybolig Erhverv Aalborg taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Jane Sundstrøm

i Nordland Invest taler på Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027
Flemming Thingbak

Direktør i Aalborg City taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028

Miljø og teknik