Husbåd ved Refshaleøen til salg for 7,5 millioner

Husbåd ved Refshaleøen til salg for 7,5 millioner

Den 222 kvm store husbåd "Bobo" er netop blevet udbudt til salg hos den landsdækkende liebhaverkæde Lilienhoff. Taget er omdannet til et 100 kvm stort soldæk, og nedenunder er der et hjem i 2 plan. Kvm-prisen lyder på 33.558 kr.

Kontakt

Yderligere oplysninger:

Boliga
T: +45 7734 8637
E: kontakt@boliga.dk

Husbåden kendt som "Bobo" er netop blevet udbudt til salg hos Lilienhoff. Prisen for husbåden er sat til 7,45 millioner kr. Det skriver Boliga.

Adressen hedder lige nu Refshalevej i København, men husbåden kan slæbes til andre egne af landet i tilfælde af, at man ikke ønsker at overtage lejekontrakten til den nuværende kajplads. Ifølge mægleren er der dog masser af fordele på den nuværende beliggenhed.

- Udsigten til historiske vartegn som Toldboden, Den Lille Havfrue og Mastekranen på Holmen er spektakulær, mens Sixtus Bastionens kanon fortsat markerer solopgang og solnedgang med en behørig salut. Om sommeren ligger Kongeskibet Dannebrog endda for svaj i havneløbet, når det ikke er på togt, skriver Lilienhoff.

- Samtidig er Refshaleøen fuld af forandring med kulturelle events, kreative kontorfællesskaber og spændende sportsfaciliteter. Gastronomisk set sker der også meget her i det tidligere industriområde - eksempelvis kan nævnes La Bachina, 56° og Mikkeller Baghaven, og Matt Orlandos high end bistro Amass nærmest er nabo, for det ligger bare i den anden ende af et lille engareal, lyder det videre.

Husbåden, som blev sat til salg for 8 dage siden, er opført i 2005 med træfacader har store vinduespartier, 5 værelser, et bryggers og så et stueplan med et opholdsrum, der både indeholder køkken, stue og spisestue.

Tommy Blindkilde, 17. juni 2017


Send denne artikel til en ven eller en kollega

Send denne artikel til en ven eller en kollega


10. oktober 2017
Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. KURSUS - Program09.35

Due diligence processen

Begrebet due diligence undergår betydelige forandringer og udvides konstant - hvad består en due diligence proces af i dag? Hvad spørger man til (checkliste)? Hvorfor er due diligence vigtig, og hvilke konsekvenser kan det have, hvis man udelader at gennemføre den? Køberens due diligence. Sælgerens due diligence. Afdækning af køberens risikoprofil.

Lasse Fredborg, Director, Statsautoriseret revisor, BDO Danmark

Stig Lohmann-Devantier, Projektchef, Byggeri, Management, COWI

Cecilie Rust, Advokat, Bech-Bruun


09.55

Juridisk due diligence

Juridiske forhold (checkliste og særlige risici fx forurening, øvrige myndighedskrav, tredjemandsrettigheder). Hvilke begrænsninger for adgang til information skaber konkurrenceretten? Andre konkurrenceretlige udfordringer. Huskeliste. Overføring til kontrakten.


10.15

Kommercielle forhold

Kommercielle forhold - vurdering af lejepotentiale, risiko for lejenedsættelse, lejers bonitet. Tiltag til reducering af risici. Konkrete cases.


10.35

Kaffepause


11.05

Finansiel due diligence

Tilrettelæggelse, tidsplan, forhåndsvurdering. Faseopdeling. Rapporttyper. Databog. Kvaliteten af den finansielle information. Regnskabspraksis. Lejeindtægter, indtægtskilder, driftsomkostninger, reguleret nettoindtjening. Input til værdiansættelse. Nettoaktiver og gæld. Input til købsaftalen. Overføring til kontrakten.


11.35

Due diligence og værdiansættelse

Due diligence og værdiansættelse af ejendom.


11.55

Teknisk due diligence

 Vurdering af konstruktion, installationer og andre tekniske forhold. Vurdering af de arkitektoniske forhold. Checkliste. Overførelse til kontrakt. Konkrete eksempler.


12.35

Spørgsmål og afslutning


12.40

Frokost


Nye talere

Torben Nøhr

Direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen i Køge Kommune taler på Køge: De store projekter
Søren Nordby

Landinspektør, Indehaver i LandSyd taler på Jylland: Omdannelse af erhverv til bolig
Jane Sundstrøm

i Nordland Invest taler på Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027
Flemming Thingbak

Direktør i Aalborg City taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Mette Jorsø

Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Køge Kommune taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Hugo Marqvorsen

i Initiativgruppen Bofællsskab Køge Kyst taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Steen Royberg

Partner, erhvervsmægler MDE, MRICS, valuar i Nybolig Erhverv Aalborg taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Stephen Willacy

Stadsarkitekt i Aarhus Kommune taler på Almene boliger i AARHUS 2018 - 2028

Miljø og teknik