Her er Danmarks 3 dyreste rækkehuse

Her er Danmarks 3 dyreste rækkehuse

I København koster rækkehuse gennemsnitligt 600 kr. mindre per kvm end villaer, og i Aarhus er den gennemsnitlige prisforskel på 1.300 kr. per kvm. Der findes dog rækkehuse i den dyre ende. Landets dyreste rækkehus koster 18 millioner kr.

Kontakt

Yderligere oplysninger:

Boliga
T: +45 7734 8637
E: kontakt@boliga.dk

Rækkehuse er i flere kommuner lige så eftertragtede som byernes villaer. I hvert fald hvis man ser på liggetiderne og på de kvm-priser rækkehusene og villaerne i samme kommune er gået for i 1. kvartal 2017. Disse tal ligger nemlig i mange kommuner ganske tæt på hinanden. Det skriver Boliga.

I Aarhus Kommune er løbet næsten dødt. Her er det nemlig kun 1 gennemsnitlig dag, der skiller salgstiden på villaer og rækkehuse - og knap 1.300 kr. per kvm.

Også i Københavns Kommune er forskellen på rækkehuse og villaer i den ende, man kan kalde mindre. Her kostede 1 kvm villa i 1. kvartal 2017 i gennemsnit 33.500 kr., hvilket blot er 600 kr. mere, end 1 kvm rækkehus løb op i i 1. kvartal af 2017. Og så tog det ifølge Boliga.dk i gennemsnit blot 1 uge mere at få solgt en villa end et rækkehus i samme periode

De 3 dyreste rækkehuse, der lige nu er til salg i Danmark, ligger alle i København og til priser i den rigtig eksklusive ende.

Engelsk rækkehus i Klampenborg - 18 millioner kr.

Dette hjørnehus i de engelske rækkehuse mellem Dyrehaven og Bellevue i Klampenborg indtager med sine over 320 kvm pladsen som landets dyreste rækkehus udbudt til salg netop nu. Og for kvm-prisen på knap 55.000 kr. er der selvfølgelig liebhaveri at komme efter. Huset fordeler sig på 4 plan og er blandt andet forsynet med sildebensparketgulve, spabadekar, pejsestue og et stort køkken-alrum.

Se og læs mere om rækkehuset her.

Havudsigt ved Svanemøllestranden - 14,5 millioner kr.

Danmarks næstdyreste rækkehus er helt nyopført lige på kanten af Svanemøllestranden og Øresund - som man kan nyde udsigten over fra stuen. I det københavnske rækkehus får man for sine knap 14,5 millioner kr. 180 kvm fordelt på 5 værelser og med et byggeår, der ikke bliver meget nyere. På ejendommens fødselscertifikat står der nemlig 2017.

Se og læs mere om rækkehuset her.

Stort kartoffel-rækkehus på Østerbro - 14 millioner kr.

3. og sidste plads på rækkehus-skamlen går til et af de attraktive endehuse mod Søerne i Kartoffelrækkerne på Østerbro i København. Huset er noget større, end man normalt ser i de karakteristiske københavner-rækkehuse. Her får man nemlig over 200 kvm for millionbeløbet. De 200 kvm fordeler sig på 7 værelser, og dertil kommer både en kælder og en have, hvorfra der er udsigt til Sortedamdosseringen.

Se og læs mere om rækkehuset her.

Tommy Blindkilde, 19. juni 2017


Send denne artikel til en ven eller en kollega

Send denne artikel til en ven eller en kollega


31. oktober 2017
Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027 - Program09.35

Udvikling af Aarhus Nord

Mange nye århusianere vil få bolig i Aarhus N, når områder som Lisbjerg, Nye, Bindesbøll-byen og Risskov er fuldt udbygget. Med den nye letbane bliver Aarhus Nord desuden koblet bedre sammen med resten af Aarhus. Alene Lisbjerg udgør Aarhus kommunes største byudviklingsområde, som fuldt udbygget vil kunne huse 25.000 indbyggere. Kommunen sendte 3 boligområder på samlet 30.200 kvm i udbud august 2016. Den samlede boliginvestering vil løbe op i 20 milliarder kr. Dertil kommer erhvervsudbygningen, som vest for Randersvej, vil udgøre 250.000 kvm. Også områder i Nye, Skejby, Bindesbøll-byen, Katrinebjerg og Risskov står over for omfattende byudvikling. Hvilke planer og projekter er der for Aarhus Nord i de næste 10 år? Hvilken effekt vil den nye letbane få for området?

Bente Lykke Sørensen, Chef , Aarhus Kommune, Bolig og Projektudvikling


10.00

Boligmarkedet i Aarhus Nord

Aarhus Nord med sine 58.734 indbyggere udgør 22 procent af Aarhus' samlede befolkning. Men indbyggertallet vil stige markant i fremtiden, når nye byudviklingsområder i Lisbjerg, Nye, Bindesbøll-byen, Skejby og Risskov skyder frem. Alene de nye forstæder Lisbjerg og Nye vil kunne huse op til 40.000 nye århusianere. Hvordan vil boligmarkedet blive påvirket af den nye udvikling, ikke mindst med tanke på letbanen, der åbner 2017. Hvordan er udbuddet og prisudviklingen på boliger i Aarhus Nord, og hvilke typer boliger og områder er særligt attraktive nu og i nær fremtid?


10.25

Nyt 50.000 stort udviklingsområde i Vejlby

Ny byudvikling er på vej for et 50.000 kvm stort område på Nordlandsvej i Vejlby. Området kommer til at danne rammen om 700 boliger, og omkring 20 procent af arealet udlægges til erhverv og dagligvarebutik. Omkring 15 procent af boligerne vil blive almene. Etableringen af bydelen kan løbe op i 675 millioner kr. Boligerne bliver opført som karréer, terrassehusbebyggelser og byhuse med op til 6 etager ud mod letbanen og faldende ned til 2 etager mod Nordlandsvej. Området planlægges som en grøn bydel med grønne tage, rekreative vandkanaler, bassiner og solcelleanlæg.  Hvordan ser planerne for området ud? Hvad skal der bygges med hvilken tidsplan, hvordan vil området spille sammen med den øvrige by, og hvem henvender bygegriet  sig til?

Jane Sundstrøm, Nordland Invest


10.50

Kaffepause


11.20

Det nye universitetshospital i Skejby til 965 millioner kr.

Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU) på 470.000 kvm i Skejby bliver en by i byen, når det står fuldt færdigt i 2019. Byggeriet på den 1,25 millioner kvm store grund er opdelt i 2 faser, hvor fase 1 omfatter opførelse af fælles faciliteter til dyreeksperimentel forskning til 50 millioner kr., mens fase 2 består af et højt kontor- og undervisningshus samt en laboratoriebygning til samlet 100 millioner kr. Derudover er der planer om et 9.000 kvm stort nationalt center for partikelterapi til 280 millioner kr., samt en 6680 kvm stor afdeling for Abdominal Inflammation til 235 millioner kr. Regionen planlægger også i samarbejde med Novo Nordisk at anlægge et 700 kvm stort diabetescenter til en anslået byggesum af 300 millioner kr. i tilknytning til det nye hospital. Hvordan kommer det nye universitetshospital til at se ud? Hvad skal der bygges og med hvilken tidsplan?

Asger Schou, Byggechef, DNU, Region Midtjylland


11.45

La Tour til 320 millioner og 31 etager

Aarhus Nord kan få et nyt vartegn på Randersvej, når Hotel La Tour viger for det planlagte 22.671 etagemeter store højhusbyggeri på grunden. Planen er at bygge 31 etager med 310 familie- og ungdomsboliger, primært 2- og 3-værelses lejligheder. Tårnet vil blive 95 m højt og bygningen vil blive udformet som en halvcirkel. Alle lejligheder får altaner, som er integreret i bygningen, hvilket vil give den et tredimensionelt udtryk. Hvordan kommer højhuset til at se ud, og hvilke overvejelser om bygningens udtryk ligger bag? Hvad vil bygningen betyde for området?

Kim Herforth Nielsen, Arkitekt, Partner, 3XN


12.35

Spørgsmål og afslutning


12.40

Frokost


Nye talere

Søren Nordby

Landinspektør, Indehaver i LandSyd taler på Jylland: Omdannelse af erhverv til bolig
Torben Nøhr

Direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen i Køge Kommune taler på Køge: De store projekter
Steen Royberg

Partner, erhvervsmægler MDE, MRICS, valuar i Nybolig Erhverv Aalborg taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Hugo Marqvorsen

i Initiativgruppen Bofællsskab Køge Kyst taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Mette Jorsø

Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Køge Kommune taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Flemming Thingbak

Direktør i Aalborg City taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Jane Sundstrøm

i Nordland Invest taler på Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027
Stephen Willacy

Stadsarkitekt i Aarhus Kommune taler på Almene boliger i AARHUS 2018 - 2028

Miljø og teknik