Her er Danmarks 10 dyreste huse

Her er Danmarks 10 dyreste huse

Der er en prisforskel på 23 millioner kr. på listen over Danmarks 10 dyreste huse. Til gengæld er den geografiske spredning ikke stor - med en enkelt aarhusiansk undtagelse.

Kontakt

Yderligere oplysninger:

Boliga
T: +45 7734 8637
E: kontakt@boliga.dk

Fra det hippe Christianshavn til det noble Indre By og i direkte rute op langs den nordsjællandske kyst. Plus en enkelt lille sviptur til Aarhus. Der er storbyfest, når det kommer til cremen af cremen på boligmarkedet. Det er de luksuriøse boliger, der ligger sig helt i top - både når det kommer til beliggenhed og priser. Her er der hverken deleværelser til poderne, bak-ind toiletter eller haver på størrelse med en petanquebane.

Pragtpalæerne byder på unikke detaljer, de rigtige adresser - og priser på over 30 millioner kr. Boliga har her samlet de dyreste udbudte boliger:

1. Vedbæk Strandvej 344, Vedbæk
Kodeordet for landets dyreste villa må være udsigt. Vedbæk-villaen skuer over Øresund fra sin strandgrund - og hvis det salte vand ikke behager en, er der også mulighed for at tage et dyp i den opvarmede pool.

Selve villaen er på 593 kvm, og på den store mængde plads er der blandt andet en opholdsstue på 100 kvm, hall, bibliotek med pejs og 2 walk-in-skabe.

Pris: 55 millioner kr.

Se villaen her
 
2. Klampenborgvej 37, 2930 Klampenborg
Mange kan muligvis fortælle, at de bor i et arkitekttegnet hjem - men for færre af dem er arkitekten Arne Jacobsen. Ifølge salgsopstillingen er villaen da også med som et af de 100 største arkitektoniske mesterværker i bogen “The Iconic House”.

Landets næstdyreste hus er en funkisvilla på en stor grund med både tennisbane og pool. Inden døre er der også alle de bekvemmeligheder, man kunne ønske sig. Her er blandt andet påklædningsværelse, børneafdeling og en stor opholdsstue.

Pris: 44 millioner kr.

Se villaen her

3. Ved Stranden 12, 1061 København K
Eget byhus med direkte udsigt til Slotsholmen - og derved Christiansborg. Fra kælderplan til 3. sal hører hele ejendommen sammen i en bolig, der er renoveret med "respekt for ejendommens særlige kvaliteter".

I den historiske ejendom fra 1796 er der ikke alene plads og værelser - der er også bevarede detaljer som stuklofter og det oprindelige trappeløb.

Pris: 40 millioner kr.

Se villaen her

4. Rungsted Strandvej 60B, 2960 Rungsted Kyst
Stor grund og en moderne villa. Direkte ud til havet finder man denne 381 kvm store villa, der blev bygget i år 2001.

Huset er skabt som et kryds - eller det der i salgsopstillingen beskrives som et symbolsk kors - med skarpe, overraskende vinkler. Villaen har flere stuer, hvor den ene blandt andet har en gammel svensk porcelænsovn.

Pris: 38 milioner kr.

Se villaen her
 
5. Sigridsvej 22, 2900 Hellerup
Direkte ud til Øresund ligger OL-legenden Paul Elvstrøms tidligere villa, som boet har udbudt til salg. Sejleren boede selv i huset fra 1957, og det trænger til renovering.

De 200 kvm indeholder blandt andet stue med udgang til terrassen og haven, og på førstesalen er der endnu en stue - denne med udsigt til Middelgrundsfortet.

Pris: 37 millioner kr.

Se villaen her

6. Vedbæk Strandvej 338, 2950 Vedbæk
Skrånende med udsigt over Øresund finder man denne villa, der er tegnet af Henning Larsen Architects, og som er den sjettedyreste villa udbudt til salg i Danmark.

Her er detaljer som smedejernsport, et gammelt egetræ, som er belyst om aftenen, og 241 kvadratmeter moderne liebhaverbolig med glasfacader og en gårdhave med et spejlbassin.

Pris: 34 millioner kr.

Se villaen her

6. Overgaden Neden Vandet 51C, 1414 København K
Ankerhuset på Christianshavn ligger direkte ud til kanalerne. Og den tidligere smedje fra år 1756 er i dag forvandlet til en moderne villa kombineret med erhverv.

Byhuset, der er registreret som en fredet ejerlejlighed, har unikke detaljer som en jerntrappe, køkken-alrum og på førstesalen et stort åbent rum med loft til kip. Dertil kommer også en historie, der næppe kan matches af mange andre boliger.

Pris: 34 millioner kr.

Se villaen her

8.  Rungsted Strandvej 98, 2960 Rungsted Kyst
Privat badebro og store terrasser. Vandet er en nøglefaktor for ejendommen her, der ligger ved havet i Rungsted.

Den renoverede ejendom byder på hall, et stort køkken og spisestue - og så er der en pejs som rumdeler mellem opholds- og tv-stuen. Ligesom luksuselementerne i villaen, der har været vist i flere boligmagasiner, fortsætter på førstesalen, hvor der blandt andet er  udgang til ekstravagant terrasse med glasværn fra forældreafdelingen.

Pris: 33 millioner kr.

Se villaen her

9. Skodsborg Strandvej 258C, 2942 Skodsborg
En italiensk inspireret villa i "Amalfi stil" - og så med rigeligt med plads. For i ejendommen her får man intet indre end 444 kvm at boltre sig på, hvoraf 132 er kælder.

På terrassen er der blandt andet jacuzzi og fri udsigt til Øresund, mens der inden døre er liebhaveri-elementer som sildebens-parketgulve, stuk og en hall.

Pris: 33 millioner kr.

Se villaen her

10. Hambros Alle 11, 2900 Hellerup
Der er 3 millionvillaer, der deler pladsen med et prisskilt, der gør dem til de 10. dyreste villaer i landet.

Den ene finder man på en af landets mest eksklusive adresser: Hambros Allé. Villan har blandt andet glasstue og et bibliotek/herreværelse.

Pris: 32 millioner kr.

Se villaen her

10. Dronninggårds Alle 82, 2840 Holte
Dronninghus, der ligger i Holte direkte til Furesø, skiller sig med sit ridderborgs-lignende udseende sig ud fra mængden. Den store ejendom har nemlig kamtakkede murgavle og et firkantet tårn med skydeskår.

Der er intet mindre end 975 kvm bolig plus kælder - og så er den vurderet bevaringsværdig i klasse 3.

Pris: 32 millioner kr.

Se villaen her

10. Strandvænget 5A, 8240 Risskov
En enkelt bolig fra fastlandet når også med på listen - og hvilken bolig. Aarhus' dyreste villa er en liebhaverpakke, der blot venter på at blive åbnet.

Rosengaarden i Risskov betegnes af mægleren som et "pragtpalæ", og der er ikke alene masser af plads, men også liebhaveri som sildebensparket og træudskæringer. Ligesom vandet er lige i nærheden.

Pris: 32 millioner kr.

Se villaen her

Tommy Blindkilde, 12. juli 2017


Send denne artikel til en ven eller en kollega

Send denne artikel til en ven eller en kollega


12. september 2017
Boligudvikling i København 2017-2027 - Program09.35

Fremtidens boligbehov i København

Med byudviklingsområderne Nordhavn, Sydhavn, Ørestad, Valby og Carlsbergbyen er der ifølge Københavns Kommune sikret tilstrækkelig plads til nybyggeri af 40.000 boliger. I den eksisterende by vil der være plads til 8.000-10.000 nye boliger. Kommuneplanen lægger op til 45.000 nye boliger frem mod 2027. Men er det nok? Hvis København vokser med 10.000 flere indbyggere om året, hvoraf hver 3. er single, vil der være et behov for 7.000 nye boliger om året. Hvordan kommer den demografiske udvikling til at se ud i fremtiden? Hvor mange nye boliger vil der blive behov for, hvilke typer boliger og til hvilke befolkningsgrupper? Hvilke krav stiller vi til boligerne nu og i fremtiden? Holder kommunens bestemmelse om boligstørrelser med en nedre grænse for nye boliger på 95 kvm, dog med visse muligheder for fritagelse fra kravet, og hvilke udfordringer giver det med tanke på det voksende antal af ældre og singler?

Curt Liliegreen, Projektdirektør, Boligøkonomisk Videncenter


10.00

Andelsboliger i København - lever tanken?

Andelsboligen er et udpræget Københavner-fænomen. Over 30 procent af boligmassen i København er andelsboliger, mens det på landsplan er 9 procent. Andelsboligen er populær i København, men alligevel har det været småt med nybyggeri af andelsboliger de sidste mange år, måske på grund af historier i medierne omkring dårlig økonomi i mange andelsboligforeninger efter krisen. Men nu får København sine første andelsboliger i 10 år, når det første andelsboligprojekt med 99 lejligheder skydes i gang på Grønttorvsgrunden i Valby. Interessen har været så stor, at man nu arbejder på at etablere flere. Hvad er grunden til, at der bliver bygget så få nye andelsboliger generelt i København, og hvad er mulighederne for flere? Hvilke forhold gør sig gældende, når man bygger for at etablere en andelsboligforening?

Allan Thomsen, Advokat, hansen thomsen_


10.25

Nye strategier for boligudviklingen i byen

Mennesker har forskellige baggrunde, behov og prioriteter, og for at imødekomme disse kræves forskellige strategier for boligudviklingen i byen. Med fokus på konceptudvikling, metode og strategi vises tre eksempler på, hvordan man skaber dialog mellem det menneskelige perspektiv og arkitekturen i alment boligbyggeri. I de udvalgte projekter har omdrejningspunktet været at skabe sammenhæng mellem sociale behov, lokal identitet og områdets fysiske rammer. Hvordan understøtter man et socialt samspil mellem de forskellige brugergrupper? Hvordan stimulerer man ejerskab og socialt engagement, og hvordan tænker man det sociale ind i udviklingen af boligområder?

Ofri Earon, Arkitekt MAA phd, Rambøll


10.50

Kaffepause


11.20

Fremtidens bæredygtige boligbyggeri

Vores boliger bliver mere og mere intelligente, og samtidig er der stadig højere krav om bæredygtighed og energioptimering. 40 procent af den energi, vi som samfund bruger, er forbundet med vores bygninger og bygge- og anlægsbranchen er en stor medaktør, når det gælder fremtidens miljø. Hvis branchen skal være med til at forbedre miljøet kræver det nytænkning og innovative tilgange til boligbyggeriet. Hvordan ser fremtidens bolig ud? Hvordan bygger man boliger mere bæredygtigt og miljørigtigt, og hvordan energioptimerer man?

Anders Kudsk, Områdechef for innovation og koncepter, NCC Construction


11.45

Udviklingen i boligpriser i København

Udbudsprisen på huse er steget med 6,7 procent over det seneste år i København, hvilket er det højeste på landsplan. Landsgennemsnittet er 5,1 procent. En ejendom på 140 kvm koster i hovedstaden omkring 4 millioner kr., hvilket er 250.000 kr. mere end for 1 år siden. Der er dog store forskelle internt i København, hvor Nordhavn er absolut det dyreste område med en udbudspris på 51.528 kr. per kvm i 2015. Liggetiden for en 2-værelses i København er kun 63 dage i gennemsnit, mens det tager 111 dage at sælge en 5-værelses. Samtidig er udbuddet af ejerlejligheder faldet i 2016. Hvordan ser boligmarkedet i København ud, og hvad kan vi forvente os fremover? Hvordan er prisudviklingen og liggetider? Hvilke områder er attraktive for køberne, og hvad påvirker udviklingen?

Joachim Borg Kristensen, Projektleder, Senioranalytiker, Nykredit


12.10

Udvikling af Enghave Brygge

Enghave Brygge er det nordligste af de 3 bydele i udviklingsområdet Sydhavnen. Den ligger mellem Teglholmen og Fisketorvet og området kommer til at bestå af 10 nyanlagte øer omkring den 700 meter lange Enghave Kanal. Fuldt udbygget vil Enghave Brygge bestå af 2.600 nye boliger og op til 1.600 nye arbejdspladser. Den nye bydel vil udover boliger få en metrostation, butikker, daginstitutioner, restauranter og caféer. Danielsen Architecture er arkitekt på Enghave Brygge Midt, byggefelterne E, F, og G, som består af samlet 51.000 kvm med 485 boliger. København får med projektet 45 nye rækkehuse, som ligger tæt på centrum. Den samlede byggesum er på 660 millioner kr. Hvordan kommer de nye boligprojekter til at se ud, og hvordan vil den nye bydel fremstå arkitektonisk?

Kasper Danielsen, Architect cand.arch. maa, CEO, Danielsen Architecture


12.35

Spørgsmål og afslutning


12.40

Frokost


Nye talere

Jens Chr. Sørensen

Seniorkonsulent i Teknologisk Institut taler på Bygningsreglement 2018 - BR18. KURSUS
Søren Boel Pedersen

Manager Erhvervs- og byudvikling i Aarhus Kommune taler på Aarhus investerer 81 milliarder i byudvikling - 2018
Ole Nielsen

Direktør i Himmerland Boligforening taler på Jylland: Senior- og ældreboliger - udvikling og byggeri
Lars Thomsen Nielsen

Seniorspecialist i Teknologisk Institut taler på Bygningsreglement 2018 - BR18. KURSUS
Allan Nielsen

Adm. direktør i Skjøde Knudsen taler på Odense investerer 52 milliarder i byudvikling
Peer H. Kristensen

Turistchef i Visit Aarhus taler på Aarhus investerer 81 milliarder i byudvikling - 2018
Mahad Farah

Udviklingschef i Innovater taler på Almene boliger i København - udvikling og byggeri 2018 - 2028
Thomas Frøbert

Partner i Bech-Bruun taler på Omdannelse af erhverv til bolig