En skovfogedbolig i Mols Bjerge, en 97.600 kvm stor flyveplads i Avedøre og 4 politiboliger på Grønland. Det er 6 unikke og meget forskellige ejendomme, Freja har sat til salg.

En skovfogedbolig i Mols Bjerg er blandt de boliger, som Freja har sat til salg. Ejendommen er fra 1822 og har tidligere huset en mølle. Indenfor er flere af de originale detaljer ifølge Freja Ejendomme stadig synlige et sildebensparket, en vindeltrappe og en pejs.

Ejendommen ligger gemt lidt af vejen og består af 3 smukke bygninger i bindingsværk, heraf et stuehus til beboelse samt 2 længer med stalde, et stort funktionelt værksted og en gildesal i det gamle møllerum.  Bygningerne ligger omkring et hyggeligt brostensbelagt gårdrum og har en stor have med gamle egetræer.

NB! Jylland: Juridisk Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 19. september 2018.

En anden markant ejendom til salg er den tidligere flyveplads i Avedøre, der består af en flyveplads og 2 bygninger opført i henholdsvis i 1918 og 1942. Begge bygninger er fredet.

- Flyvepladsen i Avedøre er en helt unik ejendom. Træbygningen fra 1918 er oprindeligt indrettet til flyhangar, men har også været anvendt til brandstation. Bygningen fra 1942 består af 10 tidligere motorprøvestande for tyske flymotorer under Anden Verdenskrig og har et flot karakteristisk udtryk. Og så er der jo selve landingsbanen, der anvendes til veteranfly og må tage op til 200 landinger om året, siger salgsdirektør i Freja ejendomme Per Kondrup.

NB! Juridisk Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 30. maj 2018.

Den 97.600 kvm store flyveplads er sat til salg for 4 millioner kr. Bygningerne på Flyvepladsen i Avedøre er i dag alle fuldt udlejet på forskellige tidsbestemte kontrakter.

Udover de 2 markante danske ejendomme sætter Freja 4 tidligere politiboliger på Grønland til salg. Ejendommene ligger i byerne: Aasiaat (også kaldet Egedesminde), Qaqortoq (også kaldet Julianehåb) og i Narsaq i den sydvestlige del af Grønland (også kaldet sletten).

Læs mere af artiklen
Juridisk Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. KURSUS

Afholdes 30. maj 2018

Klokken kl. 09.00 - 12.40

Hellerup Klub,…Hellerup Klub, Indgang via Hellerup Parkhotel , Strandvejen 203, 2900 Hellerup

Tilmeld

Baggrund

Due diligence er den proces, hvor køberen undersøger forholdene i den ejendom, der er til salg. Formålet er at afdække risici og ejendommens potentiale, der vil have indflydelse på ejendommens værdi, ligesom undersøgelsen belyser forhold - også fremadrettet - angående ejendommens drift.

Due diligence vil desuden have betydning for kontraktens udformning og kan bruges til optimering af ejendommens anvendelse og drift.

Inden for due diligence processen undersøges normalt  juridiske, økonomiske, tekniske og driftsmæssige forhold. Dette kursus vil have fokus på den juridiske del af processen.

Ikke kun købere men også sælgere kan have gavn af due diligence dels for bedre at kende sin ejendoms stærke og svage sider, dels for bedre at kunne imødekomme køberens behov for information.

Læs mere om baggrunden

Program

Læs mere om programmet
Tilmeld

Relaterede konferencer

Nye Talere

Det Faglige Hus

i

taler på:

Esbjerg investerer 24 milliarder i byudvikling

Lisbet Wolters

Stadsarkitekt i Vejle Kommune

taler på:

Vejle investerer 11 milliarder i byudvikling

Peter Thorsgaard

Afdelingschef i A. Enggaard A/S

taler på:

Fredericia investerer 15 milliarder i byudvikling

Mogens Bak Hansen

Direktør for Vækst i Fredericia Kommune

taler på:

Fredericia investerer 15 milliarder i byudvikling

Bernt Suikkanen

Senior Specialist i COWI

taler på:

Jylland: Bygningsreglement 2018 - BR18. KURSUS

Julian Weyer

Partner. Arkitekt maa i C.F. Møller

taler på:

Frederiksberg investerer 18 milliarder i byudvikling

Kontakt

VIDENSCENTER FOR BYUDVIKLING - BYENS EJENDOM
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
CVR/SE: 33598726
Telefon: 70 702 207 (mellem kl. 9:00 - 16:00)
E-mail: byensejendom@byensejendom.dk
LinkedIn: ByensEjendom