Et grønt område kan i en periode på op til 10 år danne rammen om 80 til 100 midlertidige studieboliger i yderkanten af DSB’s værkstedsarealer på Vesterbro.

DSB udbyder nu et areal på 5.500 kvm til udlejning til midlertidige studieboliger. Arealet ligger i et grønt område i yderkanten af DSB’s værkstedsarealer på Vesterbro, hvor der forventet skal etableres 80 til 100 studieboliger med 2 værelser i hver. Hvordan boligerne skal se ud, inviteres der nu til at komme med bud på. Interesserede skal illustrere, hvordan ungdomsboligerne kan være med til at skabe et attraktivt miljø i området.

Det er den nye planlov, der muliggør, at der i en periode på op til 10 år kan etableres midlertidige boliger til studerende inden for den eksisterende lokalplan. Underdirektør for DSB Ejendomme Jes Transbøl forventer, at de kommende studieboliger kan skabe et attraktivt og spændende miljø på arealerne.

NB! Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder. Afholdes d. 22. november 2018.

- Vi forventer, at de studerende sammen med en kommende midlertidig skole vil kunne skabe en god stemning i arealerne, hvor mange børn og studerende vil have deres daglige gang. DSB Ejendomme arbejder i øjeblikket på at få flere arealer i det område af Otto Busses Vej i spil med midlertidige udlejninger, og vi er allerede i dialog med et par stykker, siger Jes Transbøl.

Fristen for interesserede er 15. september 2018.


Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder

Afholdes 22. november 2018

Klokken kl. 09.00 - 13.05

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Baggrund

Udvikling og byggeri af boliger for unge er i rivende vækst og det høje aktivitetsniveau vil fortsætte i de kommende år som følge af…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Viborg: De store projekter

Selvkørende biler - ny byudvikling

Forurenede grunde - problemer, løsninger og projektudvikling

Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder

Randers: De store projekter 2018-2028

Bofællesskaber og nye boformer

Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninger og tilskud

Jylland: Bygningsreglement BR18 er nu obligatorisk. KURSUS

Lyngby: De store projekter

Finansiering af ejendom. KURSUS