Et grønt område kan i en periode på op til 10 år danne rammen om 80 til 100 midlertidige studieboliger i yderkanten af DSB’s værkstedsarealer på Vesterbro.

DSB udbyder nu et areal på 5.500 kvm til udlejning til midlertidige studieboliger. Arealet ligger i et grønt område i yderkanten af DSB’s værkstedsarealer på Vesterbro, hvor der forventet skal etableres 80 til 100 studieboliger med 2 værelser i hver. Hvordan boligerne skal se ud, inviteres der nu til at komme med bud på. Interesserede skal illustrere, hvordan ungdomsboligerne kan være med til at skabe et attraktivt miljø i området.

Det er den nye planlov, der muliggør, at der i en periode på op til 10 år kan etableres midlertidige boliger til studerende inden for den eksisterende lokalplan. Underdirektør for DSB Ejendomme Jes Transbøl forventer, at de kommende studieboliger kan skabe et attraktivt og spændende miljø på arealerne.

NB! Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder. Afholdes d. 22. november 2018.

- Vi forventer, at de studerende sammen med en kommende midlertidig skole vil kunne skabe en god stemning i arealerne, hvor mange børn og studerende vil have deres daglige gang. DSB Ejendomme arbejder i øjeblikket på at få flere arealer i det område af Otto Busses Vej i spil med midlertidige udlejninger, og vi er allerede i dialog med et par stykker, siger Jes Transbøl.

Fristen for interesserede er 15. september 2018.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030