Arkitema Architects er netop blevet udpeget som vinder af en rammeaftale om bygherrerådgivning for Copenhagen Business School (CBS). Dermed skal virksomhedens rådgivere bistå skolen i de kommende tre år, når der skal arbejdes med udvikling og vedligeholdelse af de 118.500 kvm campus, som CBS råder over i København.

Arkitema Architects har vundet den 3. rådgivningsopgave på 2 uger og skal de næste 3 år levere helhedsorienteret bygherrerådgivning til CBS.  Opgaven med at levere bygherrerådgivning til CBS trækker på Arkitemas mange projektledelseskompetencer og nøgleprofiler med hver deres faglige baggrund. Disse mennesker skal bringes i spil i processen helt fra start, så man dermed kan sikre et godt samarbejde.

NB! Frederiksberg investerer 18 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 27. februar 2018.

- Vi ser frem til den første opstartsworkshop, så vi kan få skabt rammerne for at løse de kommende opgaver i rammeaftalen. Det er helt essentielt, at alle i teamet kommer godt i gang, vi har gode erfaringer med at etablere et samarbejdscharter for det videre arbejde, fortæller Anders Lomholt, forretningsområdechef for bygherrerådgivning i Arkitema.

Selv om arbejdet endnu ikke er kommet i gang, tør Anders Lomholt godt udpege nogle af de elementer, der skal til for at opfylde succeskriterierne.

NB! Aftale om teknisk rådgivning ABR 89 og ydelsesbeskrivelser. Kurset afholdes d. 12. april 2018.

- Vi kommer helt sikkert til at have fokus på den gode projektledelse, risikostyring og økonomi. Det er grundlæggende discipliner, der er forudsætningerne for, at vi kan være med til at støbe kuglerne til nogle gode byggerier, siger han.

Rammeaftalen løber frem til den 31. oktober 2020 med mulighed for forlængelse i op til 12 måneder. Arkitema varetager rammeaftalens mange og forskelligartede rådgivningsopgaver i samarbejde med EKJ. Arkitema har allerede et igangværende samarbejde med CBS i forbindelse med bygherrerådgivning på Student & Innovation house.

Læs mere af artiklen

Nye Talere

Michael Soja Høxbroe

Arkitekt, MAA & MDD i Urbania

taler på:

Almene boliger til 16 milliarder i København - udvikling og byggeri

Marie Bockhahn

Advokat i Horten Advokater

taler på:

Butikker og den nye planlov Midlertidige boliger - de nye muligheder

Asger Nybo Larsen

Specialist i COWI

taler på:

Jylland: Bygningsreglement 2018 - BR18. KURSUS

Morten Homann

Direktør i Boligkontoret Aarhus

taler på:

Almene boliger til 10 milliarder i AARHUS

Helena Bente

Advokat i Rambøll Danmark

taler på:

Bygningsreglement 2018 - BR18. KURSUS

Julian Weyer

Partner. Arkitekt maa i C.F. Møller

taler på:

Frederiksberg investerer 18 milliarder i byudvikling

Kontakt

VIDENSCENTER FOR BYUDVIKLING - BYENS EJENDOM
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
CVR/SE: 33598726
Telefon: 70 702 207 (mellem kl. 9:00 - 16:00)
E-mail: byensejendom@byensejendom.dk
LinkedIn: ByensEjendom